GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Round table - Ruimte voor groei met Project Service Automation

12 december, 2017

Het succes van projecten staat of valt met goede aansturing en samenwerking. Wat kun je doen om de effectiviteit van jouw medewerkers te verhogen en facturatie te versoepelen? Project Service Automation geeft je meer grip op projecten en verhoogt de voorspelbaarheid. Op 12 december organiseert GAC Business Solutions daarom de round table ‘Ruimte voor groei met Project Service Automation’ op het kantoor van Microsoft Nederland.

Lees verder

KidsVision ondersteunt Directe Financiering Kinderopvang

20 november, 2017 in Kinderopvang Algemeen

KidsVision kan organisaties die Directe Financiering Kinderopvang invoeren volledig ondersteunen. Deze - en andere - vernieuwingen kwamen aan bod tijdens een bijeenkomst van de KidsVision Gebruikersgroep op 6 november. Naast sprekers van GAC waren ook medewerkers van DUO aanwezig.

Lees verder

Joolz, Vespo, i-Team Global en Eureco-Pharma winnen Digitale Innovatie Koploper Award

9 november, 2017 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

Eureco Pharma, i-Team Global, Joolz, en Vespo hebben de GAC Digitale Innovatie Koploper Award gewonnen. Erik van Driel, Algemeen Directeur van GAC, rijkte de prijs uit tijdens Smart Central 2017. “De Digitale Transformatie geeft ongekende kansen aan Nederlandse ondernemingen. Met de Digitale Innovatie Koploper Award onderscheidt GAC toporganisaties die daar op inspirerende wijze invulling aan geven.

Lees verder

International Business studenten Fontys bezoeken GAC

1 november, 2017 in Algemeen

Zes studenten van de Fontys-studie International Business brachten onlangs een bezoek aan GAC. Algemeen directeur Erik van Driel sprak twee uur over de ins-en-outs van het managen van een internationaal opererend bedrijf. Na afloop kregen de studenten een rondleiding door het hoofdkantoor van GAC in Oirschot.

Lees verder

KidsVision verhuist naar historische locatie om groei te faciliteren

6 oktober, 2017 in Kinderopvang Algemeen

GAC Noord - KidsVision is verhuisd naar het karakteristieke Dominicanenklooster aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle. De verhuizing vormt een mijlpaal die jaren bestendige groei markeert. Commercieel Directeur Evert Brouwer: “Vanuit dit historische gebouw kunnen we het succes van KidsVision doorzetten. We krijgen meer ruimte voor ons groeiende personeels- en klantenbestand. Ook is het een inspirerende locatie voor de trainingen die wij verzorgen.”

Lees verder
Chat met ons