GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Masterclass – Verbinding maken met (potentiële) klanten met Dynamics 365 CRM

15 februari, 2018

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Haalt u voldoende uit uw marketingcampagnes? Weet u voldoende over uw doelgroep? Hoeveel leads worden elk jaar gegenereerd? En wat is het bijbehorende conversiepercentage? Dynamics 365 CRM geeft meer inzicht en verhoogt de voorspelbaarheid. Op 15 februari organiseert GAC Business Solutions een masterclass: Verbinding maken met (potentiele) klanten met Dynamics 365 CRM.

Lees verder

AVG privacywet bekend bij meerderheid Nederlandse organisaties, slechts twintig procent verwacht op tijd klaar te zijn

30 januari, 2018 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Algemeen GDPR

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uit een enquête van Microsoft (1) onder 600 Nederlandse directeuren en IT-Managers blijkt dat een meerderheid bekend is met de wetgeving en de eisen die deze aan de organisatie stelt. Hoewel die meerderheid positief is over de nieuwe wetgeving, verwacht slechts een vijfde van de organisaties op 25 mei ook aan de AVG te kunnen voldoen.

Lees verder

Masterclass – Realiseer groei en verlaag uw kosten met Dynamics 365 CRM

23 januari, 2018

Het succes van uw verkoopresultaten staat of valt bij de juiste focus. Haalt u wel voldoende uit uw verkoopkansen? Hoe voorspelbaar bent u op korte en lange termijn? Wat zijn onze meest winstgevende klanten? Hoe ‘engaged’ bent u met uw klanten? Dynamics 365 geeft meer inzicht en verhoogt de voorspelbaarheid. Op 23 januari organiseert GAC Business Solutions een masterclass: Realiseer groei en verlaag uw kosten met Dynamics 365.

Lees verder

Strategische sessie met Menno Lanting voor winnaars Digitale Innovatie Koploper Award

23 januari, 2018 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

De winnaars van de Digitale Innovatie Koploper Award hebben vrijdag 12 januari een strategische sessie met Menno Lanting bijgewoond. Op basis van eigen cases gingen aanwezige vertegenwoordigers van Joolz, Eureco-Pharma, Vespo en i-Team Global met Menno Lanting en GAC in op de mogelijkheden die de Digitale Transformatie biedt.

Lees verder

Eigen klantgegevens potentiële goudmijn voor accountancyfirma’s

1 januari, 2018 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Accountancyfirma’s worstelen met de transitie naar nieuwe marktstrategieën. Bestaande klanten vragen steeds minder om betaald advies en nieuwe klanten voeren traditionele accountantstaken zelf uit of halen gegevens met één druk op de knop uit hun ERP- of Business Intelligence software. Een goede klantbenadering is moeilijk en de sector lijkt in zwaar weer te verkeren. Maar schijn bedriegt. De Digitale Transformatie biedt kansen. In de gegevens die de accountant beheert, schuilt tevens het inzicht om klanten beter te benaderen en de dienstverlening te vernieuwen. Dat vraagt om andere verkooptactieken en een verversing van de marketingstrategie.

Lees verder
Chat met ons